Omschrijving

Gunstig aan de zonnige voorzijde gelegen een ruim driekamerappartement op de 1e verdieping met een berging en eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Het appartement is gelegen in het moderne complex Legemaat Staete direct in het centrum van Baarn nabij alle voorzieningen. Aan de oostzijde is er een balkon en aan de zuidzijde een serre-terras met vouwramen en een extra Frans balkon.. Het luxe complex heeft een lift- en videofooninstallatie.

Indeling: entree, ruime hal, slaapkamer met deur naar het balkon, zwevend toilet, moderne badkamer ( v.v. douche en wastafelmeubel ), grote hoofdslaapkamer met kastenwand, inpandige berging annex c.v.-ruimte met een warmte-terugwin-installatie, riante en lichte woonkamer met mooi uitzicht en een Frans balkon, open keuken v.v. alle inbouwapparatuur, vanuit de woonkamer een schuifpui naar het serre-terras met vouwramen. Deze vouwramen kunnen bij warm weer geopend worden en het overgrote deel van het jaar fungeert dit serre-terras als extra woonruimte naast de woonkamer.

Achter het appartementengebouw is een gezamenlijk tuin met zitjes voor algemeen gebruik. De Vereniging van Eigenaars is actief en gezond; vanwege de toepassing van zwevende dekvloeren tijdens de bouw is harde vloerbedekking toegestaan. Dit hele appartement is v.v. laminaatvloeren.